Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • четвер, 1 червня 2017 р.

    Блогер: поки Росія б'є по сусідній країні бочковими ракетами, чхати я хотів на буревій в Москві




    Блогер: поки Росія б'є по сусідній країні бочковими ракетами, чхати я хотів на буревій в Москві
    Відомий російський блогер і журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook пише про те, що неможливо дивитися новини про ураган в Москві, бачити повалені дерева, розбиті машини, стовпи, що привалили джипи, завалені зупинки, читати новини про убитих одинадцять чоловік, адже перед очима інша картинка. Це обстріл Красногорівки на Донбасі, двадцять сьомого травня, де видно двигуни від «Граду» з декількома заглушеними дюзами для підвищення тяги.

    «Просто так «Градом» по живому місту «фігачити» вже нецікаво. На двигуни наварено саморобний стабілізатор. Точність нульова, але по площах – саме те, що треба. Діти, не діти – плювати. Це рівно те, чим займається ІГІЛ в Сирії. Це вже не армія. Це вже чистий тероризм», - написав блогер.

    Він додає, що хочеться звернеться до москвичів, щоб ті хоч трішки відволіклися від своєї буденності і побачили, що їхня країна б'є по сусідній надкаліберними бочковими ракетами, по житловим будинкам. Якщо ця інформація підтвердиться – це буде катастрофа для всієї РФ. До тих пір, поки росіяни посилено, всіма засобами, закривають на це очі – за винятком тих 0,25 відсотка, хто намагається хоча б виходити на мітинги – плювати на цей ураган