Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • пʼятницю, 9 червня 2017 р.

    “Після свят вони вже гуляти не будуть” – Луценко шокував всю Україну своєю погрозою відомим депутатам!

    Генеральний прокурор обіцяє добиватися зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Андрія Лозового і Євгена Дейдея.
    Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Лівий берег", – Сообщает http://korupciya.com/

    "Спеціалізована антикорупційна прокуратура повернула доопрацьовані матеріали по Лозовому та Дейдею. Думаю, що після свят вони вже гуляти не будуть – наступного тижня ми приймемо законне рішення, і справа буде направлена до парламенту", – заявив Луценко.


    Він додав, що "це ще не кінець, бо у списку тих, хто підлягає перевірці (маються на увазі електронні декларації , – ред.) , ще декілька десятків депутатів".

    "Перевірку пройшли 35 нардепів, біля 50 наразі проходять. Ніхто не сховається", – додав Луценко.

    Зазначимо, що 19 травня Генпрокуратура підготувала подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів: Геннадія Бобова ("Відродження"), Євгена Дейдея ("Народний фронт") і Андрія Лозового ("Радикальна партія").
    23 травня Генеральна прокуратура повернула до Антикорупційної прокуратури подання на зняття недоторканності з Андрія Лозового і Євгена Дейдея.
    1 червня Антикорупційний прокурор Назар Холодницький повторно підписав подання на зняття недоторканності з нардепів Євгена Дейдея і Андрія Лозового.