Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • вівторок, 16 травня 2017 р.

    Ізраїль працевлаштує тисячі українських будівельників

    Україна та Ізраїль підписали міждержавну угоду щодо офіційного працевлаштування українських будівельників в Ізраїлі.

    Як інформує міністерство соціальної політики України, сьогодні у Державі Ізраїль підписали імплементаційний протоколу між Міністерством соціальної політики України та Управлінням з питань населення та імміграції при Міністерстві внутрішніх справ Держави Ізраїль до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Ізраїлю.
    Це стосується фахівців будівельної сфери.
    Від української сторони Угоду підписав Міністр соціальної політики України Андрій Рева, котрий у складі урядової делегації України перебуває з робочим візитом у Державі Ізраїль
    Україна та Ізраїль узгодили терміни укладення угоди про вільну торгівлю
    Зазначимо, що відповідно до підписаної угоди про тимчасове працевлаштування українців в Ізраїлі, Тель-Авів готовий надати 20 тисяч робочих віз фахівцям, які працюють з будівельними конструкціями і металами, а також плиточникам і штукатурам. Процедура відбору робочих буде проводитися спільно ізраїльськими та українськими експертами на базі ДСЗ. Подача документів та проходження іспиту для отримання робочої візи можлива в будь-якому обласному центрі зайнятості.