Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • вівторок, 16 травня 2017 р.

    У прикордонній службі попередили про можливість наступу Росії з Криму


    За інформацією мешканців анексованого Криму, з боку Російської Федерації на півострові відбувається постійне нарощування своєї військової сили. Про це 
    передає replyua.net з посиланням на представників української прикордонної служби. 

    «Населення незаконно окупованого півострова повідомили нам про стурбованість у зв’язку з інтенсивним нарощуванням російською стороною власного потенціалу на вказаній території. За словами представників експертного середовища, якщо судити з характеру озброєння, наявного на анексованій території, є всі підстави говорити про підготовку Росії не до захисту, а до повноцінного наступу», - наголошується у повідомленні прикордонників. У той же час, підкреслюється, що постраждати від активної мілітаризації Криму може не лише Україна, а й інші держави, які входять до Чорноморського регіону.

    «На усій території адміністративного кордону з боку прикордонників на постійній основі помічається здійснення Росією моніторингових польотів вертольотів Мі-8 Також активно пересуваються катери, які належать береговій охороні акваторії Чорного моря», - розповити прикордонники. В той же час, вони зазначили, що польоти літаків здійснюються дуже низько.