Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • вівторок, 30 травня 2017 р.

    ТЕРМІНОВО! Львівську облраду захопили молодики з націоналістичних сил (фото, відео)

    Львівська облрада. Фото: oblrada.lviv.ua.
    Невідомі у футболках з написом "Національна дружина" кидали димові шашки і вигукували націоналістичні гасла, проте відчувався російськомовний акцент.
    У Львівську обласну раду увірвалися близько сотні невідомих, які представляються представниками націоналістичних організацій. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України.
    "Вони увірвалися до сесійної зали, напустили газу, представляються представниками націоналістичних організацій", - йдеться в повідомленні.
    Згідно з інформацією видання, невідомі кидають димові шашки і вигукують націоналістичні гасла, проте відчувається російськомовний акцент.
    Так, у роботі сесії оголошено перерву. Повідомляється, що на місці відсутні правоохоронці.
    Пізніше начальник штабу «Національного корпусу» Львівщини Святослав Сірий пояснив, чому мітингарі увірвалися до Львівської облради.
    «Ми звернулися до обласної ради з проханням підтримати чотири основні вимоги маніфесту: амністію патріотів, продовження земельного мораторію, націоналізацію російського капіталу. Ми домовились, що буде поставлено це питання і проголосовано до 13.00. О 13.00 воно не було проголосовано. Ми захотіли зайти всередину приміщення. Ми зайшли, щоб пояснити, що це є національні інтереси. Якщо вони нас підтримають і підтвердять, це піде до Президента», – повідомив С.Сірий.
    Він підтвердив присутність представників з інших регіонів.
    «Є наші побратими по декілька чоловіків з інших областей – ініціативні групи «Національного корпусу», «Національної дружини». Вони приїхали до нас в гості на декілька днів, а так склалося, що потрапили під акцію», – додав представник «Національного корпусу».
    З його слів, димові шашки у залі кидали «невідомі активісти».
    Свободівець Руслан Кошулинський пояснив, чому відбулися сьогоднішні події у ЛОР: «Те, що не звернули увагу на прохання сьогоднішніх мітинг арів, є базовою основою тих подій, які сьогодні відбуваються».
    Журналісти у холі Львівської облради чули, як Р.Кушулинський попереджав про можливі радикальні дії з боку мітингувальників заступника голови Львівської облради. «Хочете двіж, буде вам двіж», – сказав свободівець.