Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • неділю, 29 січня 2017 р.

    ТИМОШЕНКО ОБЪЯСНИЛА НЕЖЕЛАНИЕ ПОРОШЕНКО ЗАВЕРШАТЬ АТО (СКАНДАЛЬНОЕ ВИДЕО)

    НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ТА ЛІДЕР «БАТЬКІВЩИНИ» ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО В ЕФІРІ УКРАЇНСЬКОГО ТБ РОЗПОВІЛА, ЧОМУ ВИЩЕ КЕРІВНИЦТВО УКРАЇНИ ЗАЦІКАВЛЕНЕ В БОЙОВИХ ДІЯХ НА СХОДІ ДЕРЖАВИ.

    Новину повідмоляє «Преса України».
    Тимошенко зазначила, що будучи президентом України змогла б оперативно завершити АТО без великих втрат з боку Збройних сил України.
    «Я, як і більшість людей у державі хочемо цю війну завершити. Люди, яку очолюють цю країну цю війну завершувати не хочуть. І в цьому наше велика біда. Їх влаштовує ця війна. По суті, бойові дії на Сході України – це гарантія перебування при владі чинного керівництва держави. Я вважаю, що цю війну потрібно і важливо завершити», – сказала лідер «Батьківщини».
    За словами Тимошенко, край бойовим діям на Донбасі може покласти фаховий переговорний процес у правильному форматі. Депутат впевнена, що перемовини слід вести не з терористами «ЛДНР», а в форматі Будапештського меморандуму де будуть представлені Сполучені Штати Америки, Велика Британія, Європейський Союз, Російська Федерація та Україна.
    «Якби ми з першого дня перейшли до цього формату, в нас би вже не було війни. І коли президент України говорить, що не варто покладатися на Будапештський меморандум, то це означає, що він не хоче миру», – заявила Тимошенко.
    Раніше Петро Порошенко теж обіцяв завершити АТО в Україні за короткий термін. Обіцяв очистити Донбас від окупантів за кілька годин.
    «Антитерористична операція не може і не буде тривати 2-3 місяці. Вона повинна і буде тривати години», – сказав Порошенко після перемоги на виборах президента України. Було це у 2014-му році.