Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • суботу, 14 січня 2017 р.

    СЕРГІЙ СОНЬКО, МИКОЛА ОХРІМЕНКО ТА СЕРГІЙ ТРУБІН: ВОЛОНТЕР ОПРИЛЮДНИЛА ДОКЛАДНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ПІД МАРІУПОЛЕМ

    ВОЛОНТЕР ТЕТЯНА БАРВІНСЬКА ОПРИЛЮДНИЛА ДОКЛАДНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ТРЬОХ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ, ТІЛА ЯКИХ БОЙОВИКИ ПЕРЕДАЛИ УКРАЇНСЬКІЙ СТОРОНІ.

    Як повідомляє newsnet.hostenko.com, про це вона написала наFacebook.
    “Бойовики передали українській стороні тіла трьох морських піхотинців, що зникли безвісти 8 січня поблизу Маріуполя. Наразі їх доставлено до м. Дніпро для судово-медичної експертизи.
    Загиблі Герої
    – командир відділення молодший сержант Сергій Сонько (23 роки)
    – молодший сержант Микола Охріменко (53 роки),
    – старший матрос Сергій Трубін (29 років).
    Всі служили в 1-й роті 501-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти.
    За інформацією блогера Олександра Чернова, отриманою від власних джерел у Донецьку, характер отриманих поранень свідчить про те, що морпіхи загинули в бою. За версією бойовиків, морпіхи підірвалися на мінному полі поблизу с. Октябрь.
    Вічна пам’ять!

    сонько
    Сергій Сонько (16.12.1993 – 8.01.2017)
    Як повідомляє волонтер, Сонько Сергій родом з Херсона, народився 16 грудня 1993 р. У Херсоні закінчив Станіславську середню школу. Навчався на юридичному факультеті в Чорноморському університеті ім.Петра Могили в Миколаєві (на заочному відділенні). Рік тому Сергій прийняв рішення захищати Батьківщину і пішов до війська. Був командиром третього відділення 36-ї бригади морської піхоти.
    В Херсоні у Сергія залишилася мати, а в Миколаєві на нього чекала кохана дівчина.
    Розумний, веселий, життєрадісний – таким він навіки залишиться в їхній пам’яті.

    Охріменко Микола (1963 – 8.01.2017)
    Охріменко Микола (позивний Дєд) родом з Сумщини, з с. Яструбине. Народився в 1963 р., у 1980 р. закінчив Яструбинську середню школу. Якийсь час працював в Якутії на комбінаті “Куларзолото”. До 2014 року жив у Донецьку разом із дружиною, від цього шлюбу в нього залишилася дочка.
    Коли почалася війна, повернувся на Сумщину в рідне село, де мешкав разом із матір’ю. Дружина залишилася на Донеччині.
    У 2015 р. Микола пішов добровольцем на фронт, воював в одному з добровольчих батальйонів, а в 2016-му перейшов на військову службу за контрактом. Пройшов Дебальцеве, був двічі поранений.
    Не так давно Микола втратив батька. А тепер його мама Тетяна Яківна буде ховати свою третю дитину…Дай Боже їй витримати таке горе…

    трубин
    Трубін Сергій (20.03.1987 – 8.01.2017)
    Трубін Сергій родом із Кіровоградщини, народився 20 березня 1987 року. Мешканець селища Знам’янка (Знам’янка Друга), в якому він проживав з 1990 р. Після закінчення місцевої середньої школи №7 продовжив навчання в Знам’янському професійному ліцеї №3, де набув спеціальностей муляра і зварювальника.
    Сергій був санітаром морської піхоти, служив у 36-й бригаді на посаді старшого стрільця.
    Громадянська панахида за загиблим Героєм відбудеться в неділю 15 січня біля Будинку культури смт. Знам’янка Друга. Початок о 12.00 год.”, – пише Барвінська
    За її словами, 15 січня у Знам’янці оголошено Днем жалоби.
    Цього дня буде приспущено державні прапори із жалобними стрічками та скасовано всі розважальні та спортивні заходи.

    Нагадаємо, 8 січня штаб АТО повідомив, що троє військовослужбовців однієї з військових частин, яка виконує завдання біля лінії розмежування, не повернулись до місця розташування підрозділу. Пізніше їхні тіла були передані українській стороні з донецького моргу.
    (Фото зі сторінки Тетяна Барвінська)