Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • пʼятницю, 8 вересня 2017 р.

    “ПОПАЛА В ПОЛОН, БО П’ЯНА ВПАЛА З БРОНЕТРАНСПОРТЕРА, ТАК ЇЇ РОСІЯНИ І ЗАХОПИЛИ”, – МОСКАЛЬ ПРО ПОДВИГИ САВЧЕНКО (ВІДЕО)

    Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль жорcтко відповів нардепу Надії Саавченко на її звинувачення на свою адресу про контрабанду сигарет з окупованих територій України в Євросоюз. Про це пише “obozrevatel“.
    Так, в ефірі “112 Україна” він нагадав, що Савченко обіцяла передати силовим структурам докази контрабанди і порадив журналістам таки звернутись до неї за результатами її “розслідування”.
    “Хочу нагадати, що за закарпатською митницею стоїть угорська, словацька та румунська митниці, які також перевіряють вантажі на можливу контрабанду. Значить, за логікою Савченко, я глава не тільки закарпатської, але і румунської, словацької та угорської тютюнових мaфiй? Перед тим, як щось заявляти в прямому ефірі, треба принаймні розібратися у цьому. А якщо людина, окрім літри горiлки ні в чому не розбирається… Запитайте самі її через місяць – де докази того, що вона сказала в вашій студії? Де ті “факти”, які вона, обійшовши всі забігайлівки і, озвучує у прямому ефірі п’яною промовою? Я не хочу про це говорити, щоб не робити їй рекламу”, – заявив Москаль.
    За його словами, він знає Савченко, “як облуплену”, а під час своєї участі в АТО в складі “Айдара” пoгyбилa десятки людей”.
    “Потім потрапила п’яна в полон, бо впала з бронетранспортера після п’янки, так її росіяни і захопили”, – додав глава Закарпатської ОДА.