Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • неділю, 13 серпня 2017 р.

    “Він нам тут на х@й не потрібен”. Те, що сказав глава МВС Грузії про Саакашвілі, у голові не вкладається

    Пранкер Лексус (Олексій Столяров) розіграв главу МВС Грузії Георгія Мгебрішвілі. Він подзвонив йому під виглядом українського колеги Арсена Авакова і запропонував видати Михайла Саакашвілі, недавно позбавленого громадянства в Україні, передаєКорупція.Інфо
    “Він нам тут на х@й не потрібен”. Те, що сказав глава МВС Грузії про Саакашвілі, у голові не вкладається
    За словами "Авакова", Саакашвілі зібрався приїхати в Україну, щоб влаштувати міжнародний скандал.
    "Він візьме з собою євродепутатів, прилетить до нас в Бориспіль, а ось далі нам потрібен буде привід, щоб він у нас не залишався, а відправився до вас. Це доручення у нас в країні погоджено на рівні першої особи", – розповів пранкери главі МВС Грузії.
    Однак Мгебрішвілі відмовився приймати екс-президента на батьківщині, хоча в Грузії він і оголошений в розшук.
    "Прем'єр мені сказав, що цей поважний чоловік нах @ й, вибачте на слові, нам тут не потрібен. Він авантюрою тільки займається і більше нічим … Зайвий клопіт", – відповів глава МВС Грузії на пропозицію пранкера, пообіцявши, проте, знову порадитися з начальством.
    Пізніше Лексус знову подзвонив Мгебрішвілі, щоб дізнатися результати переговорів з грузинським керівництвом – проте, вони виявилися незмінні.
    "Ми порадилися. І у мене буде прохання. Якщо цей негідник з'явиться у вас, нехай він краще буде бомжем, ніж він буде сидіти в Грузії в тюрмі … Ми з нього героя не хочемо робити. Тут все заспокоїлося, все стабілізувалося. Якщо він тут з'явиться, почнуться якісь заворушення … Якщо він у вас з'явиться, то не передавайте його нам ", – сказав глава МВС Грузії
    Така реакція грузинської влади здивувала і самого пранкери.
    "Ну, чесно кажучи, я був дуже здивований, тому що як і всі був впевнений, що Грузія його мріє роздобути, а тут таке. Але найбільше вразило, як його доля вирішувалася в січні в Давосі. А потім вразило як міністр благав його не видавати, як ніби плакав ", – прокоментував Столяров.