Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • середу, 2 серпня 2017 р.

    Біжи, Ляшко, біжи: Випадкові свідки розповіли, як депутат манівцями тікав з аеропорту. Відпочинок вдався…

    Вчора, ввечері в Україну з відпустки повернувся лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко. Він був серед пасажирів літака авіакомпанії "Роза вітрів", що здійснив рейс Спліт-Київ під номером 7W7164. Цю інформацію підтвердили відпочиваючі, які були на борту, передает Корупція.Інфо.
    Біжи, Ляшко, біжи: Випадкові свідки розповіли, як депутат  манівцями тікав з аеропорту. Відпочинок вдався…
    Але політик не вийшов з терміналу D, як прості смертні. Також він не скористався послугами VIP-терміналу "Борисполя". Як повідомив "Країні" достовірне джерело в оточенні радикала, Ляшко вивезли з аеропорту манівцями. Щоб народний депутат не зустрівся з журналістами, йому зробили поблажку і вивели через інший термінал.

    Нагадаємо, як писала вже "Країна", Ляшко 23 липня полетів до Хорватії разом зі своїм кумом Юрієм Сухіним. На березі Адріатичного моря вони пробули до 31 липня. За інформацією "Країни" відпочивали вони в тому числі і на яхті, куди до них приєднався їхній друг-студент Даніель Лайс.
    Відзначимо, що після нашої публікації, Ляшко намагався заперечувати свої закордонні канікули, але саморазоблачілся своїм постом в соціальній мережі Facebook, до якого доклав фото, зроблені за день до того.
    Більш того, випадкові пасажири запостив Селфі з ним в аеропорту в день відльоту.
    Саме тому нардеп вкрай не хотів зустрічатися в залі прибуття з представниками ЗМІ.
    По приїзду Ляшко, звичайно ж, написав у себе на сторінці в соціальній мережі і підкреслив, що ось він найкращий відпочинок – в формі футбольної команди "Шахтар" і з собакою.
    Відзначимо, що нардеп відмінно засмаг і виглядає відпочилим і бадьорим.
    Як писала вже "Країна", Ляшко дуже любить подорожувати з кумом і соратником Юрієм Сухіним. У червні вони літали в Париж, а в квітні побували в Ізраїлі.