Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • неділю, 11 червня 2017 р.

    Пам'ятайте, мандри Європою оплачені кров'ю хлопців на фронті

    ФБ активно обговорює, що з перших 800 українців, які скористались безвізом, завернули лише чотирьох (і то повних довбограїв, яких мали завернути за правилами ЄС що до безвізу, що тепер).

    Так що всупереч шипінню москлів та геть упоротих зрадофілів воно таки працює, і дійсно працює для нас всіх. Сообщает http://newkozak.co.ua/

    На цьому фоні якось майже непомітно пройшло повідомлення про смерть чотирьох бійців на Сході, за цю ж саму першу безвізову добу...

    До чого це я? До того, щоб кожний, хто радісно планує відпустку у Європі, поїздку на конфу, фестиваль, до друзів чи родичів, пам'ятав - він там тому, що хтось інший в цей самий час прикриває його тил від навали зі сходу.

    Наші вільні мандри Європою оплачені кров'ю хлопців на фронті, і всі принади вільного європейського життя доступні нам тому, і лише тому, і лише доти, доки хлопці замість самим десь поїхати відпочити та помандрувати виносять на собі щоденний жах затяжної окопної війни.

    До Європи не їздять на останню копійку, відірвану з роту голодних дітей. Зібрався у мандри - ок, чудово! Але згадай про тих, хто дає тобі таку можливість, і перекажи бодай одну десяту від вартості запланованої відпустки волонтерам на фронт.

    І тоді з чистою совістю відкривай для себе Європу. Повернувся з відпустки? Окрилений свіжими враженнями, знайди декілька годин попрацювати у шпиталі чи найближчому волонтерському пункті. І лише тоді відчуй себе дійсно гідним безвізу і Європи.

    Правда ж, я не так багато вимагаю, панове укроєвропейці?

    Євген Дикий доброволець батальону "Айдар"