Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • неділю, 28 травня 2017 р.

    Дружина російського найманця розповіла, як РФ шанує героїв "русского мира"


    Дружина одного із бойовиків, російського найманця Дениса Сидорова розповіла, що не розуміє вчинку свого чоловіка залишити її разом із сином і поїхати воювати в іншу країну. Тим більше тепер вона усвідомила, що залишилася без підтримки свого чоловіка і без підтримки держави, котра поспішила викреслити Сидорова із списків героїв «руского міра».

    Денис Сидоров відомий тим, що був захоплений українськими військовослужбовцями в полон неподалік від Широкої Балки в 2016 році. В ході бою, бойовик був поранений в ногу і захоплений в полон. 

    Одразу після захоплення росіянина, українські слідчі відшукали в Росії його дружину, яка не мала жодного уявлення де перебуває її чоловік. Вони повідомили, що Сидорова прооперували і зараз його життю нічого не загрожує.

    Підрозділ, в якому перебував полонений – розформували, а від самого Сидорова відхрестились. Відхрестились як бойовики, так і російська влада, яка примусила молоду дружину бойовика підписати документ про те, що чоловік пропав безвісті на території Російської Федерації. Жінка стверджує, що за останній період вона пройшла через «всі бюрократичні кола пекла» і тепер не розраховує ні на яку підтримку.

    Зауважимо, що перебуваючи в полоні, Сидоров надав українським військовослужбовцям інформацію про перебування на Донбасі частин і підрозділів російської армії.