Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • вівторок, 30 травня 2017 р.

    ЄКСТРЕННА ЗАЯВА СЕМЕНЧЕНКА: Досить ховатися за спинами, приїжджай і подивись людям в очі


    У Ахметова і ДТЕК почався масовий психоз.

    Повертаюся з Західної України. Був в Бурштині. Зустрілися з мером, директором станції, профкомом, поліцією. Я, до речі, раніше читав горезвісний план “Фортеця”, який публікував в Інтернет нардеп Найєм. Це план Ахметова щодо захисту своїх незаконно вкрадених у Держави активів. Сообщает http://www.zvistka.net/



    Ключовим пунктом плану є “використання наростаючого страху втрати робочих місць і зарплат людьми”. Страх насаджують дуже професійно. Виявляється Семенченко разом з “радикалами” збирається підірвати дамбу і затопити три села навколо Бурштина (!!!). Це все мені дуже нагадує розповіді в окупованій Макіївці про те що “укри” її обстрілюють з “Градів” (хоча “Гради” стоять в такому ж окупованому Донецьку і обдроченци луплять самі по собі)… Страх дуже консолідує. Пікантно що в даному випадку Ахметов використовує прийом залякування в традиційному “бандерівському” регіоні. Але ж використовує же….

    У неділю збираюся провести зустріч з жителями міста. Хочу пояснити свою позицію і послухати що думають люди. Про продаж Азаровим Ахметову ЗахідЄнерго за ціною його квартири у Лондоні. Про тендер на єдиного покупця. Про скорочення персоналу і відмову у виконанні колективного договору в частині індексації зарплат. Про ухилення від оподаткування через фірми прокладки. Про байдужість на екологію і високу смертність в 30 кілометровій зоні навколо станції. Про планомірне знищення державних шахт Львівсько Волинського вугільного басейну. І про те як це можна виправити, повернувши Громаді вкрадену у неї власність.

    Вчора в ефірі обласного телебачення публічно запросив взяти участь в зборах жителів міста особисто Ахметова. Досить ховатися за спини челяді, приїжджай і подивися в очі людям.

    До зустрічі в неділю, 4 червня у 15-00 на центральній площі Бурштина.