Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

    І як їй таке в голову приходить? Надія Савченко своєю новою заявою шокувала всю країну

    У той же час нардеп зазначає, що для реалізації свого плану у неї занадто мало повноважень, передає Корупція.Інфо
    Народний депутат Надія Савченко стверджує, що у неї є покроковий план того, як діяти з окупованими територіями Донбасу і Криму, але, за її словами, у неї немає достатньо повноважень для його реалізації. Про це нардеп сказала в інтерв'ю виданню "Новий час".
    "У мене немає можливостей, недостатньо влади. Всі свої плани я доносила до політиків, до наших силовиків, силових структур, європейських політиків, пропонувала ними скористатися. Пропонувала багато виходів з ситуації", – заявляє Савченко.
    Вона також акцентувала увагу на тому, що її заяви щодо Криму кілька разів спотворювалися в ЗМІ, і зазначила, що Донбас можна повернути мирно лише ціною захопленого Росією півострова.
    "Ніби я сказала, що нам треба здати Крим. Ні. Люди у владі кажуть, що ми Донбас повернемо мирним шляхом, а я кажу, що це буде ціною здачі Криму. І скільки б вони не кричали, так і буде", – сказала нардеп.
    Вона додала, що має покроковий план дій з повернення контролю над Кримом Україні, але вдаватися до його втілення в життя можна тільки після повернення Донбасу.
    "Ніколи не вгадаєш. Це можуть бути і місяці, і роки. Залежить від того, скільки ми можемо пожертвувати", – відповіла Савченко на питання про те, як скоро це може статися.