Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • середу, 1 лютого 2017 р.

    Про «громадянську війну» в Україні

    "Громадянська війна" в Україні існує лише в уяві жителів Росії, і то далеко не всіх, а приблизно тієї її частини, яка до цих пір впевнена, що розп'ятий хлопчик дійсно був.Пише uapress.info
    Тим не менш Кремль і його посіпаки постійно намагаються довести, що в Донецькій і Луганській області воюють "ополченці" і українські силовики. Ось тільки при цьому забувають додати, що люди, які й почали цей заміс на Донбасі, в основній своїй масі приїхали з Росії. Пам'ятається незабутній командир бойовиків у Слов'янську Ігор Гіркін (Стрєлков), який там заправляв усім ще до звільнення міста. Зараз його вже призабули, а ще влітку 2014 року кожна собака в РФ знала, хто це такий. Його основними прихильниками залишилися ті ж романтики, які вірили в міфічну "Новоросію" і щиро ненавидять "київську хунту". Правда час від часу йому дозволяють щось там говорити, але це дрібні ЗМІ, принаймні на федеральних каналах РФ його не чути вже пару років.
    Також був такий терорист Моторола, який закінчив своє життя так само, як його закінчують злочинці таких масштабів, він був просто підірваний. При чому підірвали свої за те, що не поділили грошові потоки.
    Екс-ватажок терористичного угруповання "ЛНР" Валерій Болотов, який був одним з її засновників, нещодавно помер від серцевої недостатності, про нього давно говорили, що він боягуз, ось, напевно, серце не витримало, не можна все життя жити в страху без наслідків.
    Скільки загинуло псковських та інших десантників можна перераховувати довго, їхніх могил на території РФ, під назвою "солдат № такий-то" дуже багато. Доставляла їх сюди вже російська армія, потік йшов нескінченний.
    І от після цього всього Кремль і його ЗМІ намагаються переконати росіян, весь цивілізований світу, а найголовніше самих українців, що в Донецькій і Луганській області йде справжня "громадянська війна". Такі метаморфози.
    Ось днями з нафталіну виліз ще один генерал всіх генералів, командир всіх військ, галактичний генералісимус Іван Козіцин, який оголосив про нову мобілізацію серед клоунів, ой вибачте "козаків", такого собі "всевеликого війська Донського". Якщо хто забув, то це російські нероби, які поодягали на себе різні атрибути справжніх донських козаків, понавішали на себе медалі аж до звання "мати-героїня", можете подивитися в інтернеті. Вони в Росії зараз стежать за моральністю і можуть відшмагати нагайками людину, яка, на їхню думку, буде не достатньо патріотичною. Це така легка кавалерія клоунів у нинішнього російського режиму. Гроші ці нероби нічим не заробляють, а просто отримують гранти або займаються натуральним рекетом, вони беруть данину з підприємств і фірм.
    Так от, Козіцин оголосив про нову мобілізацію, щоб послати ще кілька Дрьомових на Донбас, звичано ж для "захисту населення від хунти". Це ще раз про громадянську війну в Україні.
    Ну добре, можна сказати, що люди просто бажають добровільно поїхати "захистити" кілька десятків квартир і ще один мерседес, який потім з собою відвезуть назад. Тому що як раніше, підприємства "захистити" не вийде, їх вже або місцеві передерибанили, або їх порізали і вивезли в Росію, щоб подалі сховати від "громадянської війни".
    Але постає інше питання, навіщо вішати оголошення із закликом воювати в Україні в Хабаровському краї, і людей не просто закликають поїхати добровольцями на Донбас, а саме вступити в Збройні сили Російської Федерації, підписати контракт, і вже тоді відправиться на "захист трактористів і шахтарів".
    Нижче буде фотографія з оголошенням, в якому жителів Росії закликають "допомогти одноплемінникам" у боротьбі з "українськими фашистами". Людям обіцяють гідно оплатити їх "нелегку працю".