Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

    НАДВАЖЛИВО! МАКС РЕПОСТ!!! Колони російської військової техніки вдерлися на територію України

    Учора впродовж ночі тривали обстріли на Маріупольському напрямку. Речники АТО повідомляють, що бойовики гатили в бік практично усіх населених пунктів на лінії розмежування в секторі М. 

    Про це повідомляє http://perelaznews.blogspot.com


    Таку несамовиту вогневу активність бойовиків легко пояснити наявністю боєкомплекту – снарядів, реактивних ракет, гранат, мін, куль. Дані розвідки підтверджують, що з території Росії, упродовж лише цього тижня вдерлися одразу кілька величезних армійських колон. Наприклад, надвечір вівторка, з боку селища Гукове, через Краснопартизанськ, колишню шахту «Богучарську» та шахту «Майську» пройшла надзвичайно довга колона.

    «Стягнули багато техніки – САУ, танки, БТР, БМП. Також у нашому напрямку працював «Град», – повідомив морський піхотинець з позивним «Фокс».

    Водночас у окупантів, на Приморській ділянці фронту нині величезні проблеми з особовим складом. І це прямо пов’язано із ситуацією довкола Авдіївки. Проти наших оборонців на Приазов’ї стоїть ворожий так званий «9-й полк морської піхоти». Наші військові кажуть, починаючи від минулої неділі дуже багато з них ватажки бойовиків перекинули саме під Авдіївку. Відчуваючи серйозну нестачу бійців на цій ділянці фронту, вочевидь, бойовики на упередження масовано використовують артилерію, міномети та танки. Стріляють вони без розбору, атакуючи і опорники наших військових, і засипаючи снарядами цивільні території в тилу.