Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • четвер, 26 січня 2017 р.

    Жириновський на ефірі росТБ відніс Крим до України (ВІДЕО)

    Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський допустив обмовку «по Фрейду» в ефірі одного з російських політичних ток-шоу. Перераховуючи українські регіони, він згадав Крим.
    Новину повідомляє «Преса України».
    Жириновський був гостем політичного ток-шоу в Росії з відомим ведучим-пропагандистом Володимиром Соловйовим. Політик виступив з промовою з приводу вступу на посаду нового президента США Дональда Трампа і пов'язаного з цим політичного курсу Росії. Він закликав співпрацювати з новим американським урядом, щоб закрити питання Сирії та України.
     «...Закінчити цю тему, закрити. Крим, щоб всі забули, Україну, щоб всі забули, щоб на карті не треба було показувати, де це - Київ, Донбас, Крим», - сказав він під час свого емоційного виступу.
    Соловйов перебив його і підкреслив, що «Крим - це не Україна». Жириновський же заявив, що це всього лише приклад, на що ведучий знову ж таки попросив його бути акуратнішим з прикладами. У відповідь лідер ЛДПР ще більше розпалився і заявив, що його не треба вчити.
    Однак за цим він висловив й інші цікаві думки. На його думку, Трамп обрав дуже правильний курс: менше втручатися в справи інших держав і зосередитися на США. Росії, вважає Жириновський, слід вчинити так само і не надавати допомогу іншим країнам і режимам. Можливо, він мав увазі і так звані терористичні «ДНР» і «ЛНР», яким Росія регулярно висилає «гумконвої».