Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • вівторок, 3 січня 2017 р.

    Соцмережі підірвав коментар Рабиновича про перепоховання Олеся (ВІДЕО)

    Народний депутат України Вадим Рабинович висловив свою думку з приводу ситуації, яка склалася з прахом Олександра Олеся, який підняли з могили в Празі. Його формування відповіді журналісту викликало глузування у користувачів соцмережі.
    Новину повідомляє «Преса України».
    Рабинович побував в ефірі одного з українських телеканалів. В кінці інтерв'ю з ним ведуча поцікавилася його думкою навколо скандального перепоховання останків українського поета Олеся. Нардеп спочатку відмовився коментувати ситуацію, заявивши, що просто зіпсує весь ефір, але потім все ж висловився.
    «Сьогодні колосальна діаспора - з нею ніхто не працює... Чого як тільки він помер?.. Хто його запросив в Україну за останні 10 років? Хто з ним хоч раз розмовляв? Ніхто! Зате зараз - давайте перепоховаємо! Заробіток знову на перепохованніхочуть?» - обурився депутат.
    Очевидно, під «ним» він мав на увазі українця Михайлишина, який платив ренту за те, щоб останки Олеся залишалися в могилі на кладовищі в Празі. Однак соцмережі висміяли двозначність його коментаря, натякаючи на те, що Рабинович говорив про самого поета, який помер дуже давно.
    «Нічого, у нього є можливість запросити Шевченка або Франка. Паскуда кримінальна», «А Рабинович, це ще гірше, ніж Янукович Ахматову Ахметовою назвав)) Демагог поверхневий»«Серед євреїв теж є ідіоти», «Проблема ще і в тому, що його занадто багато в телевізорі», «А інших варіантів немає. Коли з землі стирчать лише дупи страусів, завжди самоорганізується ось така туса», «Частина людей довіряють словами таких «експертів». Але так Рабинович розбирається і в інших питаннях. Тому слухайте його далі», - пишуть користувачі