Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • пʼятницю, 27 січня 2017 р.

    Гордон пояснив харківському «ватнику», чому Росія - агресор (ВІДЕО)

    Житель Харківщини додзвонився в прямий ефір на програму телеведучого Дмитра Гордона і спробував довести, що в Криму при Росії живеться краще, тому він не розуміє, чому країна-сусід - агресор для українців. Йому пояснили, чому.
    Новину повідомляє «Преса України».
    Російські ЗМІ зарясніли новиною про те, що «житель України з Харківської області» не згоден з тим, що РФ - агресор. Аргументом є те, що анексуваному Криму при окупаційній владі живеться краще. Про це він заявив, зателефонувавши в прямий ефір на передачу, яку веде український політик і журналіст Дмитро Гордон.
    «Ви всі часто говорите «агрессор», а мене дивує - чому агресор в Криму дбає про наших українців набагато краще? У них пенсія вище моєї в чотири рази, медицина безкоштовна, газ набагато дешевший і так далі. Виходить, хто агресор тоді?» - сказав чоловік по телефону.
    Опубліковано відео його питання. Однак воно не включає відповіді Дмитра Гордона. Останній дав категоричну відповідь прихильникові проросійських поглядів.
    «Агресор - Російська Федерація, щоб у вас не було ніяких сумнівів. Це країна, яка вторглася на територію суверенної України, анексувала її частину Крим, зайшла на її другу частину на територію Донбасу і сіє смерть. Тому що у нас загинуло, нагадаю вам, понад 10 тисяч українців. І загинули вони не від того, що випили «Бояришник» або від нещасного випадку на дорозі. Вони загинули від зброї, яку сюди завезла Російська Федерація і з якої в них стріляли російські найманці», - пояснив Гордон.