Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • субота, 28 січня 2017 р.

    У Кремлі розповіли подробиці розмови між Путіним та Трампом

    Президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін у ході телефонної розмови обговорили низку актуальних міжнародних проблем. Серед іншого президенти обговорили і ситуацію в Україні. 
    Новину передає «Преса України».
    Російські журналісти відзначають, що у ході розмови сторони обговорили низку актуальних питань міжнародної політики. Зокрема, президенти обговорили боротьбу з міжнародним тероризмом та ситуацію на Близькому Сході. Крім того розмова торкнулась і проблемних питань стосовно ситуації в Україні, проте жодних подробиць стосовно України журналісти так і не надали.
    «Докладно обговорені актуальні міжнародні проблеми, включаючи боротьбу з тероризмом, стан справ на Близькому Сході, арабо-ізраїльський конфлікт, сферу стратегічної стабільності і нерозповсюдження, ситуацію навколо іранської ядерної програми і Корейського півострова. Порушені також основні аспекти кризи в Україні. Умовлено налагодити партнерську співпрацю з цих та інших напрямків», - йдеться в повідомленні прес-служби президента РФ.
    Більше того сторони обговорили можливість відновлення торгово-економічних зв'язків між країнами.
    «Підкреслювалася важливість відновлення взаємовигідних торгово-економічних зв'язків між діловими колами двох країн, що могло б додатково стимулювати поступальний і сталий розвиток двосторонніх відносин», - йдеться в повідомленні.
    Нагадаємо, першу свою офіційну зустріч у якості президента США Дональд Трамп провів з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей, на якій також обговорювались питання збереження антиросійських санкцій.