Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • четвер, 12 січня 2017 р.

    На Донбасі ескалація із втратами у ЗСУ (ВІДЕО)

    У четвер, 12 січня, у зоні АТО ситуація суттєва погіршилась. Українській військові прийняли бої у одному із секторів зони АТО і зазнали втрат. Загалом по всьому фронту працювала важка артилерія, міномети та БМП бойовиків. Поблизу Маріуполя українські позиції обстрілювали снайпери.
    Новину повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Преса України».
    За четвер, 12 січня у зоні АТО зафіксовано рекордна за останній місяць кількість обстрілів - 78. В результаті боїв троє українських військових поранені, заявили у штабі АТО.
    На Маріупольському напрямку НЗФ обстрілювали позиції ЗСУ з мінометів в районі Водяного та Широкиного, розповідають у прес-центрі штабу АТО. 
    «Павлопіль, Гнутове, Красногорівку, Мар’їнку, Водяне та Широкине обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. БМП вела вогонь по Талаківці. По Широкиному та Талаківці– снайпер», - йдеться у ранковому зведенні. 
    Важка артилерія, калібру 152 мм, працювала на Луганщині. Тут найактивнішим ворог був у районах населених пунктів Калиново, Попасна та Новозванівка.
    «Зі 120 та 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Золотому, Сентянівці, Новозванівці та Кримському. З гранатометів та стрілецької зброї – по Новозванівці та Новоолександрівці», - уточнив речник прес-ценрту Леонід Матюхін.
    Донеччина – традиційно пережила добу із боями в районі Авдіївки та Троїцького.
    «Тут зі 120 та 82 міліметрових мінометів були обстріляні Луганське, Троїцьке та Зайцеве. З гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали наші позиції в районі Кам’янки, Луганського, Зайцевого, Авдіївки та Троїцького. По Луганському вогонь вела БМП противника. Загалом відбулося 78 обстрілів. Троє наших військових поранено», - резюмували у штабі антитерористичної операції на Донбасі.