Слово не горобець... Може й не вилетіти

  • пʼятницю, 6 січня 2017 р.

    Канада передала в Маріуполь 11 тонн гуманітарки

    В середу, 4 січня, Канада направила до України 11 тонн гуманітарної допомоги у вигляді медичного обладнання та засобів пожежогасіння. Ці речі будуть передані в Маріуполь.




    Передача гуманітарної допомоги для східних регіонів України відбулася завдяки спільним зусиллям Конгресу українців Канади, Ліги українців Канади, місцевим громадськими організаціями «Ukraine Appeal», GlobalFire, Global Medic, а також компанії «Сaravan Logіstics». Поідомляє http://journalist73.blogspot.com/2017/01/11_6.html
    В міністерстві закордонних справ України повідомили, що даний вантаж складається із засобів пожежогасіння та різноманітного медобладнання, які було вирішено направити в лікарні та на пожежні станції Маріуполя. 

    «Зібрані в січні 2017р українською громадою Канади обладнання дозволить поліпшити якість надання першої медичної допомоги постраждалим в результаті російської агресії проти нашої держави, а також дозволить підвищити ефективність боротьби з пожежами», - наголосили в МЗС.

    Слід відзначити, що дана гумінатрка стала вже четвертою допомогою від вищевказаних меценатів. Українська сторона щиро дякує за своєчасно надану підтримку.

    Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Міністерство надзвичайних ситуацій РФ продовжить направляти так звані «гуманітарні конвої» на окуповані території Луганської та Донецької областей й у 2017-му році.